Професионално преместване

Евтино

Бързо

Качествено

Клиентите за нас

Много съм доволен от Хамали София! Преместиха офиса ни с 5 работни места и куп мебели и вещи - за нула време и то след края на работния ден.

Андрей П., София

Професионално преместване

Хамали София се занимава основно с преместване на стоки ,мебели,вещи и техника ,извозване на строителни материали и отпадъци,почистване на тавани,мазета,гаражи,складове,вили и др.При нас работят добре обучени хамали и важи принципа на приемствеността-по-възрастните и с богат опит,обучават по-младите ни колеги.

Разполагаме със собствен транспорт,което гарантира благополучното преместване на вашия дом или офис.

С нашите колеги предлагаме на вашето внимание демонтаж и монтаж на мебели,ако не разполагате с опаковъчен материал ние може да Ви предложим,което гарантира преместването на вашия багаж.За да сме Ви още по-полезни работим и през почивните дни в цяла България.За да сте сигурни,че вашите вещи надеждно ще бъдат пренесени в новият ви дом или офис,единственото нещо което трябва да направите е да ни се обадите-и за цените не се притеснявайте,правим всичко възможно да не оскъпяваме излишно услугите,които извършваме за Вас,но в това ще се убедите само ако ни потърсите.

В случай,че ви трябва единствено преместване без хамали ние от хамали София предлагаме и само транспорт.